Geplaatst op

Recept voor limonade van thee

Recept voor limonade van thee

limonade van thee

De zon schijnt, dus tijd voor limonade, maar dan wel zelf gemaakt! Het recept voor limonade is ontzettend makkelijk, iedereen kan het. En het allergrootste voordeel is u kunt er naar eigen smaak honing of suiker aan toevoegen of helemaal niets.

Zet de thee zoals u dat gewoonlijk ook doet, maar laat het iets langer trekken. Zet vervolgens de thee in de koelkast en serveer het, wanneer het koud is met ijsblokjes. Liever geen gecrushed ijs omdat dit sneller smelt en de smaak van de thee afneemt.

Houdt u van een iets meer verfijnde smaak, dan kunt u ook koud water gebruiken. Doe de thee in het theefilter en hang het in de kan koud water. Laat dit samen een nacht trekken en u heeft een heel zachte smaak ijsthee.

Heerlijk verfrissend en zeker met de smaak: Kinderthee. Voeg wat munt, sinaasappel schijfjes en aardbeien toe en u heeft een feestelijk drankje voor een tuinfeestje.