Geplaatst op

Theepot Imbarro kiezen groen of goud

Theepot Imbarro

Theepot Imbarro kiezen groen of goud

Het is tijd voor een extra theepot, of misschien dat de online theewinkel een nieuwe verslaving met zich mee brengt: leuke theepotten verzamelen. Maar op de website http://www.viasuus.nl/ is een heel leuke theepot ontdekt van het werk Imbarro. Wat is het probleem, luxe probleem wel te verstaan: de theepot wordt aangeboden in meerdere kleuren en nu is het zo moeilijk kiezen!

Wie kan mij adviseren: de hippe groene of de gouden, welke uiteraard beter bij het Gouden Thee ei past. Laat het weten!

Choosing a Teapot 

Several months ago a new teapot had to be choosen. Because all other teapots were broken. And a household without a teapot is undoable. There was one specific teapot from a brand called: Imbarro. But it had two colors, green and gold. Green is the color of 2017, but gold refers to Gouden Thee ei. After a long period of time, the decision was made, it was gonna be the golden teapot.

It has been in the house for quit awhile now and we never drunk tea from it yet. It is ridiculous, but true. It is more like a piece of decoration. And once again we are looking for a new teapot. Which one will it be this time? We keep you posted.