Geplaatst op

Theekrans 2.0 Berkel en Rodenrijs

Theekrans 2.0 Berkel en Rodenrijs

Als de archieven er op nageslagen worden, zien we dat er gemiddeld 1,5 keer per maand een nieuwe blog verschijnt. Niet heel erg vaak, zeg maar. Dit is te verklaren! Een kleuter van 4, (sinds twee dagen op de basisschool), een peuter van 2,5 en een baby van 7 maanden, tel hierbij de was op die deze drie kaboutertjes produceren, dan begrijpt u; dat houdt de gemoederen wel bezig.

Naast het huishouden en hongerige mondjes vullen moet de online theewinkel natuurlijk ook draaiende worden gehouden. Hierbij zijn de klanten natuurlijk altijd prioriteit en komt het schrijven van de blogs vaak in het gedrang. Maar zolang de kinderen klein zijn ben ik op de allereerste plaats (en de tweede en derde plaats) fulltime moeder. En dat is toch niet altijd even makkelijk. Dit blijkt ook wel aan de talloze blogs die er bestaan over het ouderschap en het daarbij behorende opvoeden van je kinderen. Op Facebook ben ik lid van de ‘Club van relaxte moeders’, niet perse omdat ik een relaxte moeder ben, maar omdat ik er wel graag een wil zijn! Het lezen van de blogs van moeders op deze website geeft altijd een geruststellend gevoel van ‘gelukkig ben ik niet de enige met dit probleem’.

Maar zoals met veel onderwerpen op social media, de meningen zijn sterk verdeeld en discussiëren gaat toch niet niet zo makkelijk als face-to-face.

Via een winactie op Facebook van het Gouden Thee ei kwamen wij in contact met een pedagoog, die dit probleem ook heeft gespot en daar iets op heeft bedacht; met elkaar thee drinken en praten, Theekrans 2.0 genaamd. Ik hou ervan! En nog meer mensen, zo blijkt, want de eerste Theekrans 2.0 is een feit.

Tijdens de Theekrans 2.0 Berkel en Rodenrijs kan er worden gesproken over opvoeding en alle aanverwante uitdagingen waar we dagelijks weer mee moeten dealen. En heeft u nu een dreumes, peuter, kleuter, schoolkind of puber, iedereen is welkom! En dit alles onder leiding van een professioneel pedagoge, die vanuit een idealistisch oogpunt deze kans biedt.

Want de bijdrage voor deze bijeenkomst is ‘dat wat u het waard vond’. Er geldt een minimum van 4 personen en een maximum van 8 personen.
Contactpersoon: marieke.grijpink@gmail.com

Theekrans 2.0

Theekrans 2.0