Geplaatst op

Jaarmarkt Berkel en Rodenrijs

Jaarmarkt Berkel en Rodenrijs

Op zaterdag 2 september jl was de jaarmarkt van Berkel en Rodenrijs. Een gezellig evenement met kraampjes, muziek en activiteiten voor jong en oud. Ook het Gouden Thee ei was aanwezig. Op het plein bij cafe het Vierkantje hadden we een mooie plek in het zonnetje. Met gezellige buren, oa Kleine Lieveling en Liddy’s Pastry. Beide verkochten zeer verleidelijke producten. Leuke zelfgemaakte (!) babybroekjes en andere hebbedingen voor de baby en de babykamer. En Liddy’s Pastry had heerlijke cake en bonbons met als topper de Rainbow cake. Want zoals ze zelf zegt: ‘Rainbow is the new black’.

Jaarmarkt Berkel en Rodenrijs
Jaarmarkt Berkel en Rodenrijs

Gelijk vanaf 10 uur kwam er al een stroombezoekers voorbij en de mensen leken zich te vermaken. Rond neuzen tussen de creatieve en lekkere producten. En het zonnetje op je hoofd, dat kan niet anders dan zorgen voor een lach op je gezicht. Dat er een paar uur later wat spetters vielen leek niemand te deren en de gezelligheid ging onverstoorbaar verder.

Waarom onze deelname aan de jaarmarkt?
Het doel van het Gouden Thee ei op de markt was om de bezoekers kennis te laten maken met de lekkerste thee smaken. Wij van het Gouden Thee ei vinden thee altijd een goed idee. En dan het liefst een waar je van kan genieten. En die zorgt dat jij je lekker voelt en past bij je stemming. Zo hebben we bijvoorbeeld de Innerlijke rust, welke menig bezoeker aansprak. Of de Royal Sprakling, champagne thee met kers voor een feestelijk moment.

Jaarmarkt Berkel en Rodenrijs 2

 

Aanbieding tijdens de jaarmarkt
Vandaag was de Pineapple banana in de aanbieding. Een typisch zomerse theesmaak, licht zoet en fris. Ideaal voor het zetten van warme thee. Of hang het zakje in een karaf koud water, (zie blog). Nu de herfst voor de deur staat moet er ruimte gemaakt worden op de plank. Een groot aantal bezoekers van onze stand zal binnenkort deze smaak gaan uitproberen. Wij zijn erg nieuwsgierig wat u er van vond. Laat een reactie achter op onze Facebookpagina. Dan weten wij of de Pineapple banana volgend jaar weer terug mag komen in het assortiment.