Geplaatst op

Moonlight shopping Berkel en Rodenrijs

Moonlight shopping Berkel en Rodenrijs

Op zaterdag 16 december jl was het weer zover, het jaarlijkse event: Moonlight shopping Berrkel en Rodenrijs. En ook Gouden Thee ei was op de markt van de Moonlight shopping. De bezorgfiets werd vol geladen en zo gingen we met enigszins goed weer op pad.

Bij de kraam aangekomen leek de sfeer al erg kerstig. De kraampjes waren mooi versierd met een houten ombouw en guirlandes en lampjes. De bakfiets kon worden uitgeladen en de kraam worden ingericht. Het zag er mooi uit, maar we hadden de laatste producten nog niet neergezet en de regen stort met bakken uit de hemel. Gauw opzoek naar onderdak, maar in de poging zelf droog te blijven, helemaal de kraam vergeten. En bij terugkomst bleek de helft van de kraam en de producten nat geregend. Balen!

Gelukkig was het nog rustig in het dorp. Vol goede moed de kraam opnieuw ingericht en alle verpakkingen gedroogd. Laat de klanten maar komen, want van hard werken krijg je het warm. Maar de middag bleef rustig. De buien bleven maar komen en er gierde een gure wind. Tegen het einde van de middag waren de vingers blauw van de kou. Maar de echte Moonlight Shopping moest nog beginnen. Om 18 uur die avond zouden de winkels weer hun deuren openen en zou de serieuze sale van start gaan. De ervaring leert dat hier veel mensen op af komen en dus hopelijk ook veel klanten.

En ook dit jaar waren er weer veel mensen op de been! Gezellige mensen die allemaal hun kerstoutfit gingen scoren of leuke kadootjes zochten. Het Gouden Thee ei deelde kleine kopjes thee uit en er heerste een gemoedelijke sfeer.

Om 19 uur maakten we ruimte in de kraam voor Villa Knus. Ook een webwinkel, voor te gekke kinderkleding, vrolijke accessoires en hippe kadootjes. De kraam zag er gezellig uit! De vrolijke kleurtjes van Villa Knus staken mooi af tegen het zwart/kraft van het Gouden Thee ei.

Om 22 uur was het tijd om verkleumd maar voldaan de kroeg op te zoeken voor een bakje warme koffie. Volgend jaar weer!

Moonlight shopping Berkel en Rodenrijs
Moonlight shopping Berkel en Rodenrijs