Geplaatst op

Herfstkruiden thee

Herfstkruiden thee 

De herfst is van start gegaan met een zogenaamde Indian Summer. Wat genoten we van het heerlijke warme weer. De groene thee met limoen was afgelopen zomer favoriet. Zeer frisse thee, niet alleen verfrissend als warme thee, maar ook ideaal om ijsthee mee te maken. Er leek geen einde aan te komen aan die mooie zomer. Het duurde een eeuwigheid voor we een lange broek aan moesten. Maar uiteindelijk treedde de hersft dan toch echt in. De blaadjes vallen momenteel massaal van de bomen. En met een grote boom in de voortuin, die elk jaar onze tuin bezaaid met blaadjes, houden we elk jaar ons ‘blaadjesfeest’ met de buren. Vijf kinderen die heel hard werken om alle bladeren aan te vegen op een grote bult, om ze vervolgens weer in de lucht te gooien. Dolle pret!

herfst lot

Het levert ook leuke plaatjes op. Alle foto’s zijn genomen door em_framing (Instagram). Wat doe jij op een herfstige dag? In de ballenbak bij de plaatselijke indoorspeeltuin? Of lekker op pad de buitenlucht in? En na een frisse wandeling aan zee of in het bos, is een kop thee een traktatie. Wat is er dan beter dan een kop thee met herfstkruiden. Ook de kinderen kunnen deze thee zeker waarderen. “Blaadjes thee” zoals mijn dochter het noemt. Wellicht vanwege zijn prachtige kleuren pallet, echt een herfstplaatje.

Herfstthee

Zin gekregen in een kopje herfstthee? We hebben diverse verkooppunten in Nederland en anders kunt u altijd terecht in onze webshop.

Ingredi├źnten in deze herfstthee: wortel, cacao schillen, bosbessen bladeren, brandnetel bladeren, eucalyptus bladeren, rozenblaadjes, peulen (4%), aroma, goudsbloem (3,5%). Bestellen, klik hier.