Geplaatst op

Theeproeverij in Berkel en Rodenrijs

Theeproeverij in Berkel en Rodenrijs

Het Gouden Thee ei bestaat inmiddels 3,5 jaar. Ooit opgestart vanuit de liefde voor de Champagne thee (Royal Sparkling). Het Gouden Thee ei raakt steeds bekender in Berkel en Rodenrijs en omstreken.  Inmiddels hebben we naast de webshop ook een aantal vaste verkooppunten. Leuke bedrijven in Berkel en Rodenrijs en omgeving die onze thee schenken en verkopen. En bij Maison Sjokola en de Belevenisboerderij vindt u ook de theekadootjes; gerecycelde potjes en kopjes die we overspuiten tot vrolijke bewaarpotjes.

Naast de webshop en verkoopunten probere we ook naar markten en lifestyle events te gaan en onze thee te laten proeven aan de bezoekers. Thee is een product dat je wilt zien, ruiken en proeven, anders is het heel erg lastig een oordeel te vellen of het lekker is of niet. Aan de buitenkant van het zakje of potje is dat lastig beoordelen.

Nu zitten we al een tijdje na te denken over een theeproeverij. De opzet krijgt steeds meer vorm en er is een heel gezellige en stijlvolle locatie gevonden: StijlSamen, in Berkel en Rodenrijs.

Theeproeverij

Wat zijn belangrijke elementen tijdens een proeverij? Het observeren, ruiken en proeven en het effect. Logisch denk je nu. Maar hoe vaak sta je stil bij hoe de theebladeren er uit zien, hoe heet je water is, hoelang laat je je zakje in het water of wat is het effect van de thee op lichaam en geest? Zoals bij zoveel dingen doen we het snel en makkelijk. Zou het niet leuk zijn om er eens bij stil te staan? Te weten wat we drinken?

Tijdens de theeproeverij gaan we elke theesmaak in negen verschillende stappen beleven. Elke deelnemer krijgt een formulier om de bevindingen op bij te houden. Aan het einde van de avond krijgt u uw favoriete smaak mee naar huis. (zakje 100 gram).

De ideale avond voor een groep vriendinnen, een verjaardagsuitje of een teamuitje. U kunt nu alvast een bericht sturen via ons contactformulier als u enthousiast bent geworden. Houd onze website en Instagramaccount in de gaten betreft de datum (of bij veel aanmeldingen data). De eerste avond heeft een maximum van 10 deelnemers.

Vindt u dit een leuke activiteit voor een zaterdagmiddag, bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Neem dan contact met ons op.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten voor een theeproeverij in Berkel en Rodenrijs, de ultieme theebeleving!

Thee op lepels
Thee op lepels