Koop-proefpunten

Koop en proefpunten 

Zuid-Holland 

logo belevenisboerderijDe Belevenisboerderij Schieveen
Verkoop van onze gerecycelde glazenpotjes met thee, in diverse kleuren en met ouderwetse Engelse theekopjes of leuke boerderijdieren.
Verkoop van thee in zak: de belevenisboerderij verkoopt ons volledige standaard assortiment zoals u deze ook in de webshop vindt.
In het restaurant in de boerderij kunt u door de glazenwand geitjes kijken en tegelijk genieten van een kopje thee van Gouden Thee ei.

Zorgkwekerij Bloei
Zorgkwekerij Bloei, Pijnacker.
In 2019 zijn wij een samenwerking gestart voor de kerstpakketten van Land van Bloei. De gerecycelde potjes worden nu hier voorzien van een kleurtje, met biologisch afbreekbare spuitverf van FloraLife. Wij verheugen ons om de samenwerking voort te kunnen zetten in het nieuwe jaar!

Logo LPCKapsalon La Petit Coiffeuse, Bergschenhoek
Verkoop van thee in zak: groene limoen, Royal Sparkling.
Exclusief verkrijgbaar bij La Petite Coiffeuse: Rooibos gember-limoen, Power Maté, Inka Maté en de Lapacho (Pu-Ehr).
Tijdens een behandeling kunt u genieten van een heerlijk kopje thee van Gouden Thee ei.

logo maison sjokolaMaison Sjokola te vinden in Berkel en Rodenrijs aan de Kerkstraat 19.
Verkoop van onze gerecycelde glazenpotjes met thee, exclusief in de kleur koper.
Verkoop van thee in zak, smaken: Royal Sparkling, Lady Grey, Rooibos choco-karamel, Green Lemon en Admiralen.

logo_studiomaxxStudioMaxx te vinden in Berkel en Rodenrijs aan het Westerwater 4.
Voor alle sportieve dames van de gemeente Lansingerland. Lekker genieten na een intensieve workout van een kopje Innerlijke rust, Champagne thee of Green lemon.

stap voor stap
Stap voor Stap Voetreflexologie te vinden in Nootdorp. Klik hier voor de website.
Voetreflexologie is een eeuwen oude behandelwijze die al toegepast werd in het oude China, Egypte en bij bevolkingsgroepen van Noord- en Zuid Amerika. Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en samen een geheel vormen. Wanneer deze eenheid uit balans is, kan voetreflexologie een goede bijdrage leveren om deze disbalans weer te herstellen en het zelfgenezendvermogen te stimuleren. Organen, beenderen en weefsels hebben allen een reflexzone op de voet. Door een impuls te geven op deze reflexzones kan een blokkade die de doorstroming belemmerd worden opgeheven en kan de energie weer vrij stromen. Voetreflexologie stimuleert de doorbloeding en verhoogt het immuunsysteem. Door de ontspannende werking van voetreflexologie kunnen o.a stressgerelateerde klachten sterk verminderen of zelfs verdwijnen. Dit klinkt toch geweldig? En dat onder het genot van onze thee!


PLEUR Rotterdam

PLEUR Rotterdam 
Pleur. bevindt zich aan de Bergselaan 291A in Rotterdam Blijdorp. Het is een knusse, huiselijke winkel waar lekkere koffie, mama’s cake en oma’s appeltaart, leuke cadeautjes,  workshop en vintage meubelen allemaal samen komen.  Ook voor een voedzaam ontbijt of lekkere lunch kun je hier goed terecht.

Groningen

Logo ALpha Bedum Aplha Bedum te vinden in Bedum aan de Emmalaan 16.
‘Hoofd uit, huid aan’ is de slogan van deze schoonheidssalon. Een ontspannen behandeling ondergaan bij Janneke Brouwer, waarna je blij de deur uit gaat, dat klinkt toch heerlijk! Veel water drinken is ook goed voor ons en daarom vanaf heden kunt u in de wachtkamer genieten van een fris zomers watertje, Een koude ijsthee brew, de citrus droom.

Friesland

de uilen De Uilen, Harlingen. Verkoop van uitsluitend Darjeeling. Voor verkoop contact: 0639121182.
Bij een bezoek aan de Uilen in Harlingen weet u zeker dat u een heerlijk kopje Darjeeling geserveerd krijgt.

LET OP:
Prijzen in de winkels kunnen verschillen van de prijzen in de webshop. De prijzen in de webshop zijn een adviesprijs. 

Mocht u ook een van de verkooppunten Nederland willen worden, neem dan contact met ons op, via het contactformulier.